Scroll Top
Plaça General Prim, 2, 43001 Tarragona

COMUNICAT DE LA DIRECCIÓ DE REVERTER ADVOCATS PER LA CONTINUÏTAT DELS NOSTRES SERVEIS DAVANT EL COVID-19

 

 

En ares de continuar prestant el degut assessorament i servei als nostres clients i malgrat la situació de confinament a què ens obliga el Reial-Decret 463/2020, de 14 de març, hem de manifestar:

 

1.- Tot el nostre equip continua treballant, això sí per via telemàtica, i dins de l’horari de 9:00, fins a les 14:00 hores, de dilluns a divendres, podrem atendre les trucades i consultes que per aquest mitjà ens siguin adreçades.

 

2.- Se’ns podrà trametre qualsevulla informació i documentació per correu electrònic lex@bufetreverter.cat i, si calgués lliurar qualsevol document físicament, preguem que es dipositi el mateix a la nostra bústia de la Plaça Prim, 2 de Tarragona.

 

3.- També posem en coneixement dels nostres clients que mitjançant Skype, estem atenent aquelles consultes que, per raons d’urgència i necessitat, requereixen un contacte visual.

 

4.- Finalment, aprofitem el comunicat per adreçar-nos a TOTS ELS NOSTRES CLIENTS i a la CIUTADANIA en general i transmetre un missatge d’ÀNIM i de CONFIANÇA en què ens en SORTIREM.

 

Salut i gràcies

Joan-Andreu Reverter i Garriga

 

Related Posts

Leave a comment