Scroll Top
Plaça General Prim, 2, 43001 Tarragona

L’advocat Joan Andreu Reverter parla de fons voltors i hipoteques IRPH a Ràdio Cambrils

descarga

Joan Andreu Reverter ha participat aquest matí al seu espai mensual a Ràdio Cambrils. El programa d’avui s’ha centrat en dos temes d’actualitat al nostre despatx sobre els que recentment hem aconseguit sentències favorables:

  •  Els fons voltors. Són empreses de dubtosa reputació que compren deutes de tercers i assetgen als creditors amenaçant-los amb portar-los als tribunals, però, paradoxalment, van molt mal preparats a la via judicial. Se’ls pot guanyar!!!
  • Hipoteques IRPH. Una sentència recent ens torna a demostrar que la nul·litat és possible, perquè les entitats no informaven correctament els seus clients sobre les condicions dels préstecs hipotecaris vinculats a aquests índex.

Escolteu el programa al següent enllaç: https://www.radiocambrils.cat/programs/seccions-de-el-mon-de-cambrils/radiocambrils_podcast_3189

Related Posts

Leave a comment